Az Encsi Református Egyház és Gyülekezet honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főmenü
 
Encsi Református Újság
 
Ennyi az idő
 
Naptár
2020. Július
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Képek
 
Látogatóink
Indulás: 2005-06-13
 
2011-től
 
2007-2009.
 
2010-től
 
Linkek
 
Egy kis nemzetismeret
 
Egyéb
 
Időjárás

 

 

 

1. évfolyam, 2. szám
1. évfolyam, 2. szám : Könyv és CD ajánlat

Könyv és CD ajánlat

Összeállította: Csernátony M. Á.  2005.06.23. 15:23

Ajánlott és egyéb könyveink, kiadványaink megvásárolhatóak, illetve megrendelhetőek a Lelkészi Hivatalban.

Varga László: Isten asztaláról - Áhítatok az év minden napjára

Harmat Kiadó, 2004

Az idős erdélyi lelkipásztornak - a THÉMA Protestáns Tanulmányi Kör tagjának - az év minden napjára szóló elmélkedéseit és imádságait Isten szolgálatában töltött életének tapasztalatai, az elnyomásban és börtönben kikristályosodott hite és népe iránti féltő szeretete formálták.

Jörg Zink : Szent erőforrás

Mi az, hogy "Szent"?
Vasárnapi díszlet? A régi szép idők emléke? Vagy pedig minden dolgok szülője? Ősi erőforrás, amelyből életünk tetterőt, ösztönzést, célokat, értelmet meríthet? Az emberiség mindig is kereste az igazságot, és az évezredek során mit sem lanyhult törekvése, hogy megtalálja, miben áll a Szent ereje. Épp ellenkezőleg: egyre szabadabbá, pontosabbá és szenvedélyesebbé vált. Egyáltalán nem vallástalan az a kor, amelyben élünk, hanem inkább egy olyan időszak, amelyben ki-ki a saját útján keresi az igazságot.

A presbiter könyvespolcára

E most megjelent kiadványt jó szívvel ajánljunk presbiter társaink könyvespolcára.

A Presbiteri Füzetek újabb, immár 23. kötete Cseri Kálmán budapest-pasaréti lelkipásztor 11 előadását, igemagyarázatát tartalmazza a családról. További három írás a házasságok válságairól szól, majd a kötet végén dr. Pálhegyi Ferenc előadásának azon részletét tartalmazza, amely a különböző családtípusok képi ábrázolásához fűz magyarázatokat. Mivel Zsinatunk a 2005. évet a család évének nyilvánította, így külön is figyelemreméltó ez a kötet, amelyet családok lelkigondozásához is szeretettel ajánlunk.
(Kiadója a Presbiteri Szövetség.)

Református Énekek 1.

Az énekek összeállításának köre és rendje sem véletlen, hanem tudatos koncepció eredménye. Elsőrenden azt a stílusbeli arányt tükrözi, ahogyan istentiszteleti énekrendeket kívánatos lenne összeállítani - Szenci Molnár Albert zsoltárait és a hitvalló magyar múlt énekeit alapul véve, megfelelő helyen hozzáválasztva néhány régebbi, vagy újabb európai egyházi éneket. Tematikailag az egymás után következő zsoltárok és dicséretek egy általános istentiszteleti liturgiát: az Istennel való találkozás élményét követik végig.

 

Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!