Az Encsi Református Egyház és Gyülekezet honlapja
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Főmenü
 
Encsi Református Újság
 
Ennyi az idő
 
Naptár
2020. Július
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Képek
 
Látogatóink
Indulás: 2005-06-13
 
2011-től
 
2007-2009.
 
2010-től
 
Linkek
 
Egy kis nemzetismeret
 
Egyéb
 
Időjárás

 

 

 

JOHIREK
JOHIREK : ÖRÖMHÍREK - ÚJSZÖVETSÉG

ÖRÖMHÍREK - ÚJSZÖVETSÉG

  2008.01.14. 20:45

- Egyszerű Fordítás 6 nyelven

Link: http://www.oromhirek.try.hu

2003-ban jelent meg ez a fordítás.
Hálás vagyok Istennek ezért a fordításért, azóta az Újszövetséget ebben a fordításban olvasom.
Nagyon könnyen érthető, az Evangéliumot mai, hétköznapi nyelven mondja el.
Nagy segítség volt számomra a gyermekek, a fiatalok közötti szolgálatban, de az idősebbek felé és akik eddig nem találkoztak a Bibliával - érthetőbbek a szakaszok.

„NEM SZÉGYELLEM AZ ÖRÖMHÍRT, MERT AZ AZ ISTENNEK HATALMA,
amellyel megmenti mindazokat, akik őbenne hisznek.”
Róma 1,16

Mindig imádságom volt, hogy a Biblia soha ne váljon „munkaeszközzé” számomra, sem megszokottá…. HANEM AZ ÉLETET KÖZVETÍTSE !
Mikor kézbe veszem, hadd legyen mai és érthető üzenete számomra és mások, számára is.

Már eléggé „viseltes” ez a Bibliám is …..
NAGYON SOK ÁLDÁST NYERTEM A SZENTLÉLEK ÁLTAL !

A weboldalon, ha a bal oldalon az Újszövetség Szövegére rákattintasz, akkor PDF formában tudod megkeresni, mit is szeretnél olvasni a Bibliából. Megkeresed a könyvet és máris olvashatod ezt az Egyszerű Fordítású Újszövetséget.

Ez a szöveg hangzó (Mp3-as CD és DVD ) formában is el fog készülni !
 
10 000 példány a Kárpát - medence területére ingyenesen lesz terjesztve !

 

Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!